2.98 zł -1.65% -0.05zł 2024-04-25
Strona główna/Biuro Prasowe/Informacje prasowe/Londyńskie spotkanie z instytucjami finansowymi 23-24.03.2011

Londyńskie spotkanie z instytucjami finansowymi 23-24.03.2011

Informacje prasowe 24 Marca 2011

Spotkanie z instytucjami finansowymi: przedstawiciele Grupy Stalexport Autostrady na konferencji firm turystycznych i transportowych w Londynie

W dniach 23-25 marca 2011 roku w Londynie organizowana jest Nomura Leisure and Transport Conference. Podczas tego wydarzenia przedstawiciele wybranych spółek giełdowych z sektora transportowego oraz turystycznego prezentują i komentują swoją aktualną sytuację ekonomiczną oraz perspektywy rozwoju. Wśród firm biorących udział jest m.in. Grupa Atlantia, Brisa, a także Eurotunnel. Z drugiej strony uczestnikami konferencji są instytucje finansowe zainteresowane inwestowaniem w akcje firm, które ich zdaniem mają duże szanse na szybki rozwój lub/i wzrost wyceny rynkowej.
Polski rynek infrastruktury oraz związane z tym szanse na rozwój sektora zarządzania płatnymi odcinkami autostrad w dniu 24 marca 2011 zaprezentowała Grupa Stalexport Autostrady. Poza bezpośrednimi kontaktami z przedstawicielami instytucji finansowych przewidziana była również krótka prezentacja Spółki na forum wszystkich uczestników konferencji.

Kategoria: powiązane pliki [1]
Format Nazwa pliku Data publikacji Rozmiar Pobierz